Klubtagság

Azok, akik szeretnének BALATON CLASSiC klubtagok lenni két lehetőség között választhatnak. Figyelem! 2024-re változások lehetnek, melynek részletei később lesznek publikusak!  A 2023-as szezonra, maximum 70 klubtagságot és 10 db Gold tagságot lehetett kiváltani – A helyek 2 nap alatt ELFOGYTAK! – a további kérelmeket várólistára kerültek.

0
Klubtagság érhető még el
0
GOLD Klubtagság érhető még el

Klubtagság részletei (2024-re változások lehetnek!):

1, A klubtagsági díj, 1 szezonra szól, és minden évben meg kell majd újítani. 

2, A 2023-as klubtagság alanyi jogon – tehát grátisz! – jár automatikusan azoknak a versenyzőknek, akik:

Ezzel szeretnénk tiszteletünket kifejezni az elért eredményeik iránt. Számukra ugyan azon feltételek és szolgáltatásokkal biztosítjuk a Klubtagságot, viszont teljesen ingyenesen. 

Abban az esetben, ha valaki nem kíván élni ezzel és nem szeretne (vagy egyéb okok miatt nem tud) indulni a 2023-as BC-n, akkor a helyét felszabadítjuk majd, hiszen komoly túljelentkezéssel számolhatunk. (A „bejutónak”, NEM a klubtagságát adjunk át, hanem csak indulási lehetőséget.) Az alanyi tagságát azonban ezzel nem veszíti el, 2024-ben szintén jár neki a Klubtagság összes előnye. Viszont az alanyi jogú klubtag, 2 egymást követő évben – bármilyen okból – nem él az indulás lehetőségével, akkor az alanyi klubtagsága megszűnik. 

2, Azok a klubtagok (az alanyi jogú tagságin kívül), akik érvényes tagságival rendelkezve részt vesznek a 16. BC-on (eredményüktől függetlenül), elsőbbséget élveznek majd a tagsági meghosszabbítására a következő, 2024-es szezonra. Természetesen ennek meghosszabbítása nem kötelező. A kiesők helyére jöhetnek új jelentkezők.

3, Limitált darabszámú tagságit tudunk biztosítani, mely igazodik a teljes mezőny-létszám (100 nevezés), valamint az alanyi jogú tagságok számadatához. Ez technikailag maximum 70 klubtagságot és 10 db Gold tagságot jelent. Az alanyi jogú tagságok ezen felül vannak. Az sem kizárt, hogy a teljes mezőny klubtagokból fog állni. Ez esetben a nevezési procedúra is változik majd.

4, Klubtagságra, 2023. január 5-től lehet jelentkezni, kizárólag a bcklub@balatonclassic.hu e-mail címre küldött üzenettel, az előzetesen tervezett autó megjelölésével (évjárat, típus, márka) lehet, valamint ezzel egyidőben, január 5-től, a tagdíj átutalásával szükséges megerősíteni a szándékot. (Figyelem! korábbi utalásokat visszaküldjük a fairplay nevében! A számlaszám: Classic Values Kft, K&H Bank 10409015-50526957-65861001) A tagsági kérelmeket, a befizetések sorrendjében, és a tervezett autó adatainak ismeretében bíráljuk el! A klubtagságot kiváltani legkésőbb 2023. január 15-ig (kivéve Gold tagság), illetve a maximált létszám eléréséig van lehetőség. 

5, A tagsági, át nem ruházható (kivéve a Gold) de mindegy, hogy vezetőként vagy navigátorként használja fel a versenyző. 

6, BC Klubtagság előnyei és szolgáltatások:

6a, Klubtagság ára és feltételei:

7, Gold tagság előnyei és szolgáltatások:

7a, Gold tagság ára és feltételei: