Zöld kártya (előregisztráció jog)

2024-től, azok, akik szeretnének a BALATON CLASSiC-on indulni, Zöld kártyával kell rendelkezniük (jelenleg automatikusan a 2023-as résztvevők). Fenntartunk pár helyet az újoncoknak is és megmarad a GOLD kártya lehetőség, mely külön szolgáltatásokkal ad előnyt. Az új kártya igénylők várólistára kerülnek . A 2024-as szezonra, maximum 90 Zöld kártyát és 10 db Gold kártyát lehetett kiváltani. 

0
Zöld kártya érhető még el
0
GOLD Kártya érhető még el

Zöld kártya részletei (2024-re):

1, A kártyák idén, automatikusan és csak a tavaly klubtagságot kiváltott / a tavalyi versenyen részt vevők számára elérhetők. Az újonnan érkező kérelmeket szívesen fogadjuk de várólistára kerülnek. 

2, A 2024-es Zöld kártya továbbra is alanyi jogon jár automatikusan azoknak a versenyzőknek, akik:

Ezzel szeretnénk tiszteletünket kifejezni az elért eredményeik iránt. Nekik továbbra sem kell utalással előregisztrálni, csak a részvételi szándékot megerősíteni. A nevezési díjat viszont egyösszegben az áprilisi nevezésnél rendezni szükséges. 

3, aki Zöld vagy Gold kártyával rendelkezik 2024-ben, azok továbbra is elsőbbséggel nevezhetnek a következő évi versenyre. Ha egy verseny viszont kimarad (bármilyen okból), akkor a következő évben nincs ilyen előny a nevezésnél. 

4, Limitált darabszámú kártyát tudunk biztosítani, mely igazodik a teljes mezőny-létszám (120 nevezés), valamint az alanyi jogú kártyák számadatához. Ez technikailag maximum 90 Zöld kártyát és 10 db Gold kártyát jelent. Az alanyi jogú tagságok ezen felül vannak. 

5, A Zöld kártyára, már lehet jelentkezni a korábbi klubtagoknak, kizárólag a bcklub@balatonclassic.hu e-mail címre küldött üzenettel, az előzetesen tervezett autó megjelölésével (évjárat, típus, márka) lehet, valamint február 15-től, az előregisztrációs díj átutalásával szükséges megerősíteni a szándékot. (Figyelem! korábbi utalásokat visszaküldjük a fairplay nevében! A számlaszám: Classic Values Kft, K&H Bank 10409015-50526957-65861001) A kérelmeket, a befizetések sorrendjében, és a tervezett autó adatainak ismeretében bíráljuk el! A kártyákat kiváltani legkésőbb 2024. február 20-ig (kivéve Gold tagság), illetve a maximált létszám eléréséig van lehetőség. 

6, A Zöld kártya, át nem ruházható (a Gold igen) de mindegy, hogy vezetőként vagy navigátorként használja fel a versenyző. 

7, BC Zöld kártya előnyei:

7a, Zöld kártya ára és feltételei:

8, Gold tagság előnyei és szolgáltatások:

8a, Gold kártya ára és feltételei: